Eerste foto’s fly-in familiedag online

By | Uncategorized

De eerste foto’s van de Fly-in Familiedag van afgelopen zondag 3 september staan online.
Je kunt de foto’s gemaakt door Paula Bulham en Alphons de Visscher vinden in ons foto-album te vinden onder het club menu of klik op de link hieronder om meteen naar het album te gaan.

Link naar foto-album

Zoals gezegd het zijn alleen de eerste foto’s, kom dus snel een keer terug om de rest te bekijken!

De Fly-in / Familiedag gaat door!!

By | Uncategorized

Behoudens wat ochtend mist ziet het weer er morgen fantastisch uit, we hebben dan ook besloten dat de fly-in en familiedag doorgaat!

We hopen morgen alle 55 toestelen en hun in totaal 120 passagiers welkom te heten op de club te samen met al onze leden en hun familie.
Komt dus allen morgen naar de club (zelfs al heeft u uw bezoekers niet (op tijd) aangemeld!) bezoekersbegeleiders begeleiden u elk heel en half uur startend vanaf 9 van en naar de club.

En voor onze vliegende gasten… Geniet van uw vlucht en we kijken ernaar uit u te ontmoeten bij ons op de club.

Het Fly-in team

Frans is geslaagd voor zijn PPL brevet

By | Solo en geslaagd

De afgelopen tijd gaat regent het PPL brevetten bij de EAC-m. Onder toeziend oog van examinator Tjeerd is Frans op 10 augustus geslaagd voor zijn examen. Met een goede vlucht op de Cruiser PS28 zal Frans de komende tijd kunnen genieten van zijn brevet.

Namens alle leden van de Eindhovense Aero Club Motorvliegen willen we je van harte feliciteren en vele veilige vluchten wensen.

Sebastiaan is geslaagd voor zijn PPL brevet

By | Solo en geslaagd

Gisteren was een mooie dag voor Sebastiaan. Het was tijd voor zijn examenvlucht samen met Willem. En natuurlijk is het goed gegaan en heeft hij zijn PPL behaald. Sebastiaan heeft zijn examen gevlogen op de PS28 Cruiser.

Namens alle leden van de Eindhovense Aero Club Motorvliegen willen we je van harte feliciteren en vele veilige vluchten wensen.

Vandaag is ook Jordi geslaagd, hier staan ze samen op de foto:

Jordi is geslaagd voor zijn PPL brevet

By | Solo en geslaagd

Jordi heeft zijn brevet! O yeah. Nog niet zo lang geleden had hij zijn laatste theorie examens afgerond en LPE behaald. Maar gisteren heeft hij een goed examen afgelegd met examinator Willem. Jordi heeft zijn examen gevlogen op de PS28 Cruiser.

Namens alle leden van de Eindhovense Aero Club Motorvliegen willen we je van harte feliciteren en vele veilige vluchten wensen.

Vandaag is ook Sebastiaan geslaagd, hier staan ze samen op de foto:

Technisch team hard aan het werk

By | Nieuws

Zoals de meeste van onze vliegende leden natuurlijk al weten staat één van onze Cessna’s de PH-DKF alweer een tijd aan de grond met motor perikelen.
Gelukkig lijkt aan het lange wachten een eind te gaan komen, de nieuwe motor is deze week gearriveerd en onze GWK’s Hugo & Peter zijn ondertussen alweer hard aan het werk om hem op het toestel te monteren.

We merken er als vliegers meestal niet veel van, als je een kist boekt staat hij altijd startklaar te wachten in de hangaar maar vergis je niet wat een werk er achter de schermen wordt verzet door Hugo & Peter om alles luchtwaardig te maken en te houden!

Waar zouden we zijn zonder ons technisch team!

CBR-PPL examen juni 2017

By | Theorie

Een update vanuit de EAC-m theorieopleiding.

Beste Ruud

De aanhouder wint !

Geweldig het resultaat nu voor POF.
Je hebt je kennelijk daar echt voor “gezet” gezien de prachtige score.: 100%
Fantastisch dat je op zo’n korte termijn ALLE theorie vakken hebt behaald.
Fijn voor jou en de reputatie van de “EAC-m ATO-school”

Nogmaals felicitaties van het hele docenten team !

Kind Regards,

Leo – HTO EAC-m ATO