Social evening: The ageing pilot (Woensdag 6 april)

By maart 31, 2016mei 1st, 2018Evenementen

Een bijzonder interessant onderwerp waar we allemaal als vlieger maar ook als mens mee te maken hebben of krijgen!

Ton de Moel, vlieger, instructeur en keurings arts bij SKY MC neemt ons mee naar de facetten van het ouder worden in het algemeen en zal zich aansluitend richten op de piloot en de effecten van het ouder worden op zijn specifieke taken! Zaken waar we allemaal mee te maken krijgen en waar we ons bewust van dienen te zijn.
Vanuit de hoek keuringsartsen zullen ook punten uit de EASA regelgeving worden meegenomen.
Marco Haanschoten neemt ons mee in enkele cardiologische zaken en
Louise Buijs, manager van SKY MC, sluit af met de EASA.

Kortom een belangrijke avond met een 3tal sprekers die ieder hun sporen in de (SKY) medical al hebben verdiend. Ieder van ons zal dan ook zeker wel een aha moment vinden in deze avond die zal bijdragen aan je persoonlijke vliegveiligheid voor nu en in de toekomst!

Tot woensdag 6 april, op onze maandelijkse social aanvang 20.00 uur.

Evenemententeam EACM

Ton van Sambeek