Ook leren kunstvliegen ?

Wanneer je als vlieger een stap verder wilt gaan in het verbeteren van je skills kun je bij ons terecht om te leren kunstvliegen, ook wel aerobatics genoemd.

Binnen onze vloot beschikken we over een Super Decathlon, de PH-DEC. Met dit staartwielvliegtuig is het mogelijk om het kunstvliegen te beoefenen. Altijd al onder de indruk geweest van vliegtuigen die een looping of een barrel-roll maken en wil je dit zelf een keer ervaren. Maak dan een afspraak voor een proefles op onze Decathlon.

Wij trainen onze oefeningen kunstvliegen op een hoogte tussen de 2000 en 4000 voet (600-1200 meter), buiten de bebouwde kom. Het wettelijke minimum is 500 voet, (150 meter) en wij zorgen dat we daar ver boven blijven om zo tevens geluidsoverlast te voorkomen. Om geluidsoverlast te beperken trainen we ook op verschillende plekken.

Nieuwsgierig ? Maak een afspraak en we laten je graag kennis maken met deze bijzondere manier van vliegen. De EAC-m beschikt over professionele instructeurs, in de regel zelf beroepsvliegers, die je op vakkundige en veilige wijze het kunstvliegen kunnen leren.