Kom vliegen bij één van de grootste vliegclubs van Nederland. Door onze locatie op Vliegbasis Eindhoven kunnen wij een uitdagende vliegopleiding aanbieden op een groot vliegveld, waar je tussen de Boeings van Transavia en Ryanair je vliegkunsten kan laten zien. Daarnaast zitten we op een unieke locatie direct aan de landingsbaan van Eindhoven Airport en is het na het vliegen heerlijk toeven op het grote en gezellige terras. Wij zeggen niet voor niets dat we het beste terras van Eindhoven hebben !

Proefpakket 3 vlieglessen op de PS28 Cruiser, ons moderne glass cockpit vliegtuig

Weet u al dat u de vliegopleiding wilt gaan volgen en wilt u vrijblijvend kennis maken met de EAC-m dan is het proefpakket iets voor u. Het pakket bestaat uit 3 lessen.

In het proefpakket zijn inbegrepen:

– 3 briefings.
– 3 starts op Eindhoven Airport.
– 3 keer 3 kwartier vliegen in een Cruiser PS-28 inclusief instructeur.
– 3 landingen op Eindhoven Airport.
– 3 de-briefings.
– Advies voor het vervolg van de opleiding.

Voor dit pakket op de Cruiser geldt een speciaal actietarief van slechts € 665,- euro.

Mocht je de proeflessen op een Cessna 172 willen doen dan is dat bij beschikbaarheid mogelijk. Het pakket van drie lessen kost dan € 795,-

Boek nu

Mail naar proefles@eacm.nl. Omdat wij op de vliegbasis Eindhoven zitten kunt u ons alleen bezoeken na het maken van een afspraak. Mail gerust zodat we u alle informatie kunnen verstrekken rondom onze vliegopleidingen.