Proefles


Proefles op de Cruiser

Altijd al zelf willen vliegen maar nooit de stap genomen? Met een proefles ontdekt u eenvoudig of een vliegopleiding iets voor u is. Voor maar € 225,00 euro maakt u kennis met de vliegopleiding van de Eindhovense Aero Club Motorvliegen. U krijgt les van een professionele instructeur, op ons moderne glass cockpit lesvliegtuig PS28 Cruiser, die u op plezierige wijze wegwijs maakt in deze wondere wereld. Een les is opgebouwd uit een briefing, de eigenlijke vliegles en een de-briefing. Na de start neemt u direct controle over het vliegtuig. Tijdens het vliegen maakt u naast het vliegen kennis met navigeren en communiceren met Eindhoven Tower.

De proefles bestaat uit 1 vliegles inclusief briefing, 45 minuten vliegen, 1 start en landing op Eindhoven Airport en een debriefing na afloop. Natuurlijk adviseren wij over een eventuele vervolgopleiding.

Mocht je de les op onze Cessna 172 willen doen dan is dat, bij voldoende beschikbaarheid, mogelijk. De kosten voor een proefles op de C172 bedragen € 270,-.

Proefles staartwielvliegen of kunstvliegen op de Decathlon

Wilt u uw skills als vlieger verbeteren of uitbreiden ? Dan kunt u bij ons terecht om te leren staartwielvliegen of kunstvliegen. Met een proefles ontdekt u eenvoudig of deze vorm van advanced vliegen iets voor u is. Binnen onze vloot beschikken we over een Super Decathlon, de PH-DEC. Met dit staartwielvliegtuig is het mogelijk om het kunstvliegen te beoefenen. Altijd al onder de indruk geweest van vliegtuigen die een looping of een barrel-roll maken en wilt u dit zelf een keer ervaren. Maak dan een afspraak voor een proefles op onze Decathlon. De proefles bestaat uit 1 vliegles inclusief briefing, 45 minuten vliegen, 1 start en landing op Eindhoven Airport en een debriefing na afloop. Natuurlijk adviseren wij over een eventuele vervolgopleiding. De kosten voor een proefles bedragen € 375,-

Boek nu

Mail naar proefles@eacm.nl. Omdat wij op de vliegbasis Eindhoven zitten kunt u ons alleen bezoeken na het maken van een afspraak. Mail gerust zodat we u alle informatie kunnen verstrekken rondom onze vliegopleidingen.