Proefles


Proefles op de Cruiser

Altijd al zelf willen vliegen maar nooit de stap genomen? Met een proefles ontdekt u eenvoudig of een vliegopleiding iets voor u is. Voor maar € 195,00 euro maakt u kennis met de vliegopleiding van de Eindhovense Aero Club Motorvliegen. U krijgt les van een professionele instructeur, op ons moderne glass cockpit lesvliegtuig PS28 Cruiser, die u op plezierige wijze wegwijs maakt in deze wondere wereld. Een les is opgebouwd uit een briefing, de eigenlijke vliegles en een de-briefing. Na de start neemt u direct controle over het vliegtuig. Tijdens het vliegen maakt u naast het vliegen kennis met navigeren en communiceren met Eindhoven Tower.

De proefles bestaat uit 1 vliegles inclusief briefing, 45 minuten vliegen, 1 start en landing op Eindhoven Airport en een debriefing na afloop. Natuurlijk adviseren wij over een eventuele vervolgopleiding.

Proefles staartwielvliegen of kunstvliegen op de Decathlon

Wilt u uw skills als vlieger verbeteren of uitbreiden ? Dan kunt u bij ons terecht om te leren staartwielvliegen of kunstvliegen. Met een proefles ontdekt u eenvoudig of deze vorm van advanced vliegen iets voor u is. Binnen onze vloot beschikken we over een Super Decathlon, de PH-DEC. Met dit staartwielvliegtuig is het mogelijk om het kunstvliegen te beoefenen. Altijd al onder de indruk geweest van vliegtuigen die een looping of een barrel-roll maken en wilt u dit zelf een keer ervaren. Maak dan een afspraak voor een proefles op onze Decathlon. De proefles bestaat uit 1 vliegles inclusief briefing, 45 minuten vliegen, 1 start en landing op Eindhoven Airport en een debriefing na afloop. Natuurlijk adviseren wij over een eventuele vervolgopleiding. De kosten voor een proefles bedragen € 295,-

Boek nu

Bel nu met 0495-536412 (na 19:30) of mail naar proefles@eacm.nl. Omdat wij op de vliegbasis Eindhoven zitten kunt u ons alleen bezoeken na het maken van een afspraak. Bel gerust zodat we u alle informatie kunnen verstrekken rondom onze vliegopleidingen.