EAC-m Club Rally 2016

By mei 18, 2016mei 1st, 2018Evenementen

Op zaterdag 18 juni aanstaande staat de clubrally 2016 op het programma!

Net als in 2015 is het doel van deze rally de vliegveiligheid, het vliegerschap en de geoefendheid van vliegers en navigatoren te stimuleren en te bevorderen.
En uiteraard ook voor de gezelligheid in de club.

Na een succesvolle deelname in 2015 zal Nick Poels zijn wisselbeker met verve gaan verdedigen. Hiervoor heeft hij echter wel competitie nodig. Wij nodigen jullie allemaal uit voor deze rallydag. Als deelnemer of als toeschouwer.

Deelname aan de rally staat open voor ervaren vliegers, beginnende vliegers en leerling- vliegers (met instructeur). Elk team dient te bestaan uit een vlieger en een navigator. Je schrijft je dus als team in.

Op de vliegtugen die daar geschikt voor zijn kunnen ook passagiers meevliegen. Eventuele bezoekers dien je zelf aan te melden via de bekende weg.

Wil je deelnemen schrijf je team dan in door een e-mail te sturen aan evenementen@eacm.nl.

Vermeld in de e-mail de naam van de vlieger, de naam van de navigator, of je passagiers meeneemt en het registratienummer van het gewenste vliegtuig.

De details op een rijtje:
– rallydatum:                          18 juni 2016 (uitwijk naar zondag 19 juni)
– sluiting inschrijving:          10 juni 2016 20.00 uur LT
– kosten deelname:             € 10,00 per vliegtuig
(worden door de penningmeester geïncasseerd)
– inzet:                                    de wisselbeker en eeuwige roem

Schrijf je snel in want vol is vol!!!!!

We gaan met zijn allen proberen de dag van vorig jaar te evenaren. Voor een sfeerimpressie van de EAC-m Club Rally 2015 verwijzen wij graag naar het foto-album op de website http://www.eacm.nl/club/foto-album.

EAC-m Evenemententeam