AOPA – Rondje langs de Velden op Eindhoven

By maart 20, 2017mei 1st, 2018Nieuws

AOPA organiseert in het voorjaar van 2017 een ‘Rondje langs de Velden’. Een belangrijk onderdeel van dat ‘rondje’ is een interactieve, leerzame sessie over vliegerschap. Deze sessie zal worden verzorgd door Ruud Huisman van Aviation Training and Consultancy.

Ruud is head of training zowel bij Wings over Holland als bij de Kustwacht en is onder meer display pilot geweest op de Pilatus PC-7. Ruud heeft bijna 10.000 vlieguren waarvan meer dan de helft als instructeur.

AOPA biedt deze sessie gratis aan, zowel aan haar eigen leden als aan leden van de bij AOPA aangesloten vliegclubs. De bijeenkomst duurt 4 uur. Ook zal AOPA zelf een korte presentatie geven, waarbij een aantal actuele zaken aan de orde zal komen. Op 25 maart aanstaande vindt de bijeenkomst plaats op vliegbasis Eindhoven bij de Eindhovense Aero Club Motorvliegen. Ga naar de AOPA evenementenagenda voor een actueel overzicht van de velden die we aandoen.

Niet AOPA-leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar ledenadministratie(at)aopa.nl.

Vermeld in de mail:

Voornaam + achternaam
Vliegclub + evt clublidnummer
Voor welke sessie je je wilt aanmelden (dus datum & locatie): 25 maart – Eindhoven

AOPA-leden kunnen zich aanmelden door op deze AOPA website ingelogd te zijn en hun deelname kenbaar te maken door dit aan te vinken bovenaan de evenementenpagina.

Let op! We willen vanwege het interactieve karakter van de bijeenkomst de groep overzichtelijk houden. Dus, wie het eerst komt, het eerst maalt!