Social 3 mei – Jeroen Komen IN BETWEEN THE CLOUDS

By april 30, 2017mei 1st, 2018Evenementen

Avonturier en ondernemer Jeroen Komen doet iets wat maar weinigen doen: met zijn eigen kleine vliegtuigje vliegt hij kriskras door Europa.

Het vliegtuigje waarmee Jeroen door Europa toerde, is een Pelican, gebouwd door Jan van den Boogaard. Helaas was het vliegtuig nog maar net af, toen Jan overleed. Omdat ons medeclublid Rens Verhoeven eenzelfde Pelican had gebouwd, verhielp hij namens de weduwe voor Jeroen nog een aantal kinderziektes.

Hij ontmoet bijzondere mensen op afgelegen plekken, ontsnapt aan vele gevaren, maakt duizenden (lucht)foto’s en zoekt letterlijk de grenzen van de vrijheid op.
Tijdens de vele uren in de lucht, ontwikkelt hij langzaam een andere kijk op de wereld en haar bewoners en beseft hij dat vrijheid soms gebaat is bij regels en kaders.
Toen zijn bedrijf met vijfentwintig medewerkers voldoende volwassen was, stapte Jeroen Komen opzij om meer tijd te besteden aan zijn passies: vliegen en fotografie. In de afgelopen zes jaar heeft hij velen geïnspireerd, door met zijn kleine propellervliegtuigje naar veertig Europese landen te vliegen en al ‘couchsurfend’ bijzondere mensen te ontmoeten.

 

De belevenissen tijdens zijn reizen heeft Jeroen opgetekend en gebundeld in zijn boek “Ik kan vliegen”.

 

Tijdens de social evening van 3 mei aanstaande komt Jeroen ons in eigen persoon vertellen over zijn avonturen en ontmoetingen tijdens zijn vluchten naar en in veertig Europese landen.

 

Jeroen is een boeiende en inspirerende verteller en ondersteunt zijn verhaal met prachtige foto’s die hij op zijn reizen heeft gemaakt.

 

Het belooft dus een prachtige woensdagavond te worden.

In deze link zie je de gevlogen vluchten van Jeroen: https://www.youtube.com/watch?v=h-fejIOAqeM