DDA DC-3 Prinses Amalia op EAC-m Fly-in/Familiedag

By juni 10, 2018Evenementen

Tijdens de komende Fly-in/Familiedag op 2 september aanstaande zal de DDA DC-3 Prinses Amalia een bezoek brengen aan onze club!

We hebben van de KLu en de verkeersleiding toestemming gekregen om met deze bijzondere kist rondvluchten vanaf EHEH te maken. Een belevenis die je meegemaakt moet hebben en die je daarna ook nooit meer gaat vergeten. Om daar zeker van te zijn zullen er herinneringsfoto’s met het vliegtuig gemaakt worden.
Tussen de vluchten door staat het vliegtuig op ons platform en kan daar vanaf de buitenkant bewonderd worden. Uiteraard is de bemanning dan aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Je krijgt de unieke kans om met de DC-3 een rondvlucht te maken vanaf EHEH.

Voor deze belevenis kun je je vooraf aanmelden bij het Evenemententeam via evenementen@eacm.nl. Ook niet-leden (familie, vrienden en andere bezoekers) kunnen aan de rondvlucht deelnemen.

De kosten voor een rondvlucht van ca. 30 minuten (inclusief take-off en landing) bedragen € 135,00 per persoon. Voor leden worden na aanmelding deze kosten door de penningmeester vooraf geïncasseerd van je bankrekening, andere bezoekers dienen het bedrag vooraf over te maken. Let op, annuleren van de vlucht is niet mogelijk!

Laat deze kans niet lopen!!
Meld je snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt en vol is ook hier vol!!!
De rondvluchten gaan alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn!!!

Met vriendelijke groet,
EAC-m Evenemententeam