Droomdag voor Rachel

By augustus 28, 2021Nieuws

Je staat op, eet je ontbijt, pakt je schooltas en gaat nietsvermoedend naar groep 7 van de Petrus Donders school. En dan sta je zomaar ineens volledig in het middelpunt! Want vandaag is het dan ein-de-lijk zover: Rachels Droomdag is – met enige vertraging dankzij Corona – dan toch echt een feit.

Op naar… Vliegveld Eindhoven….? Maar wat gaat we daar doen dan? Het zal toch niet..? Een lang gekoesterde droom van Rachel gaat zometeen in vervulling, vliegen! We hebben nog gevraagd of ze geen hoogtevrees heeft, maar heus: dit is wat Rachel het allerliefst wil gaan doen. En dankzij de Eindhovense Aeroclub Motorvliegen, duurde het niet lang voordat Rachel naast de piloot mocht plaatsnemen van een toch wel compact vliegtuig voor haar allereerste vliegervaring.

Lees verder op de site van DREAM4KIDS