Safety award uitgereikt aan Stefan

By december 5, 2021Nieuws

Safety in de General Aviation is een belangrijk onderdeel om het vliegen veilig maar ook leuk te houden. Het houdt iedereen scherp en zorgt er ook voor dat we veilig gebruik kunnen maken van het professionele luchtruim. Het kan echter een keer voorkomen dat er iets gebeurd dat niet is voorspeld of waardoor we juist een uitzondering moeten maken op een regel. In dat soort gevallen zal er een rapport moeten worden opgemaakt.

Bij ons op de club wordt elk jaar de safety award uitgereikt aan iemand binnen de club die met een bepaald veiligheidsaspect in aanraking is geweest. Deze keer is dat Stefan, hij heeft het beste safety rapport geschreven van dit jaar en daarvoor wordt hij beloond met deze mooi safety award.

Stefan, namens alle leden van de Eindhovense Aero Club Motorvliegen, bedankt voor je heldere rapport en we wensen jou en alle andere leden veel veilige vlieguren.