Guido maakt eerste solo vlucht

By mei 23, 2022mei 24th, 2022Solo en geslaagd
Vliegangst is niet iets waar je zomaar overheen stapt, dat weet ook onze Guido. Guido heeft last van vliegangst maar wilde o zo graag zelf vliegen. Toch is hij het gaan proberen en hebben onze instructeurs hem stapje voor stapje laten zien dat vliegen iets heel moois is. Gister was zelfs het moment aangebroken dat Guido zijn eerste solo vlucht mocht maken, zonder instructeur de lucht in. Instructeur Paul heeft de vlucht vanaf ons terras bekeken en hij is tevreden met het resultaat. Guido landde met de Cruiser op vliegveld Eindhoven en eenmaal op het platform gingen zijn beide armen de lucht in, een mijlpaal voor hem en weer een solo leerling bij de Eindhovense Aero Club motorvliegen.
Namens alle leden van de EAC-m succes met het vervolg van je opleiding.